Літо – пора відпочинку

2017-06-09

Літо – найвеселіша для дітей пора року, адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди літа не повторюються з року в рік. Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.

Літо – це час, коли діти мають можливість зняти психологічне напруження, набуте за рік, уважно подивитись навкруги та побачити поруч щось надзвичайне. Де ще школяр буде почувати себе вільним, незалежним та водночас активним і потрібним, як не в пришкільному таборі ? 3 думкою про цікаве корисне дозвілля та з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб з 29.05.2017 по 09.06.2017 р. року у Ставищенському НВК№2 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Романтик».

Табір гостинно прийняв 60 учнів пільгових категорій 1-4 класів, які отримали дворазове безкоштовне харчування.

У таборі працювало 4 загони: «Дружба», “Веселка”, “Соняшник”, “Радість”.

Поруч із дітьми постійно знаходились їх вожаті, вчителі молодших класів, які піклувалися про створення сприятливих умов для відпочинку дітей, толерантної атмосфери для розкриття творчих здібностей кожної дитини.

Щодня ранок розпочинався з ранкової зарядки, яка надавала дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день.

З дітьми проводилися інструктажі та бесіди з правил дорожнього руху, поведінки на вулиці, в громадських місцях, на прогулянці, про

здоровий спосіб життя, правила спілкування та взаємодопомога в дитячому колективі.

Багато цікавих вражень принесли дітям майстер-класи, підготовлені та проведені фахівцями Ставищенського РЦДЮТ.

Кульмінацією відпочинку в оздоровчому таборі “Романтик” стала поїздка в Жашківський кінно-спортивний комплекс, яку подарував дітям Голова благодійного фонду “Фортеця” Олександр Ференець.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi