• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас Стрільник М.В. з теми «Створення психологічно безпечного середовища в школі»

Майстер-клас Стрільник М.В. з теми «Створення психологічно безпечного середовища в школі»

2017-01-10

/Files/images/psihologchna_slujba/1.jpg

10 січня 2017 року на базі Ставищенського НВК №2 ім.О.С.Паланського для працівників психологічної служби ЗНЗ області проведено майстер-клас з теми «Створення психологічно безпечного середовища в школі».

Керівник майстер-класу, практичний психолог-методист Стрільник Марина Володимирівна ознайомила слухачів з поняттями «соціальне середовище», «освітнє середовище», «психологічна безпека», «небезпеки, ризики та загрози», їх характеристиками, акцентувавши увагу на завданнях та змісті роботи практичного психолога щодо створення психологічно безпечного освітнього середовища.

Учасникам був рекомендований діагностичний інструментарій, зокрема методика «Векторна модель освітнього середовища» (В.Ясвина), в ході роботи над якою вони мали змогу побудувати модель шкільного середовища і проаналізувати стратегію виховного процесу ЗНЗ.

Під час практичної роботи слухачі згадали правила безпечного перебування дітей у мережі Інтернет, а також виконали вправи на формування критичного ставлення до інформації і різних видів онлайн діяльності.

Методист з питань психологічної служби району Колісник С.А. підвела підсумки заняття та надала методичні рекомендації з озвученої проблеми.

/Files/images/psihologchna_slujba/Майстер-клас 1 2017.jpg

/Files/images/psihologchna_slujba/Майстер-клас 3 2017.jpg

/Files/images/psihologchna_slujba/Майстер-клас 2 2017.jpg

/Files/images/Майстер-клас 4 2017.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi